Home Forums WinForms controls Other WinForms controls ImageIndex does not work …

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • User (Old forums)
    Member
    Post count: 23064
    #17905 |

    Hello,

    i create a explorertaskpane programatically. The groups on this pane gets a itemsimagelist. When i try to set the imageindex of the group, no picture appears. When i use the imageproperty of the group the picture is visible.

    Why i can’t use imagelists in a consistent way?

    Regards,

    Ulf Hillig

    Imported from legacy forums. Posted by UHillig (had 3540 views)

    Xceed Support
    Member
    Post count: 5658

    Hi Ulf,

    The ItemsImageList property is for the child items that the SmartControl or SmartItem contains. If you want to set an image from an imagelist on the group, then you will need to populate the ItemsImageList of the parent SmartControl (or SmartItem) and this select the appropriate image for the group.

    I hope this clears things up!

    Imported from legacy forums. Posted by Jenny [Xceed] (had 320 views)

    User (Old forums)
    Member
    Post count: 23064

    Hi Jenny,

    Thank you for your hints. You’re right everything works fine.

    Regards,

    Ulf

    Imported from legacy forums. Posted by UHillig (had 361 views)

    Xceed Support
    Member
    Post count: 5658

    Hi Ulf,

    No problem! Let us know if you have any other questions!

    Imported from legacy forums. Posted by Jenny [Xceed] (had 4737 views)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.