Home Forums General Installation & other Grid properties are not showing up in Visual Studio 2008.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • User (Old forums)
    Member
    Post count: 23064
    #43501 |

    Not sure when this changed, but the properties for any of the Xceed components do not show in the properties tab of VS 2008.  The other System.<whatever> do show the properties.

    The version for Docking Windows is .NET v2.1 build 2.1.9257.09160

     Grid for .NET v3.8 build 3.8.9257.09160

    Any suggestions?

    Imported from legacy forums. Posted by Chuck (had 1077 views)

    Xceed Support
    Member
    Post count: 5658

    Hi Chuck,

    Have you made any changes to your overall project such as the target framework or changed the DLLs in your project? This is not expected behavior. Have you also tried to remove and re-add the references to your project?

    Imported from legacy forums. Posted by Marc [Xceed] (had 165 views)

    User (Old forums)
    Member
    Post count: 23064

    Hello Marc,

    Nothing changed in the project.  I created a new project and still had issues. I still do not know what changed and when.  I haven’t needed to look at any of the properties in a while.

    I use Virtualbox and have a WinXP install with VS 2008 and Xceed.  I had another clean WinXP install that I was not using and installed all the tools and it works, so I am going to just use that.

    Thank you for your response.

    Regards,

    Chuck.

    Imported from legacy forums. Posted by Chuck (had 1375 views)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.